Харьков

За порядком в Ольшанах под Харьковом следит спецназ

17 мая 2017 14:40

Ними виявилися місцеві жителі 43 та 38 років. Саме на цих людей прямо вказали свідки, як на найактивніших учасників події. Чоловіки затримані в порядку статті 208 КПК України. Ретельне розслідування причин та обставин інциденту триває.

Нагадаємо, що вчора в результаті зіткнення двох груп місцевих жителів четверо чоловіків із пораненнями були доставлені до районної лікарні, 50-річний потерпілий від отриманих травм помер у лікарні.

До Дергачівського відділу поліції для з’ясування обставин події було доставлено 21 особу - учасників конфлікту з обох боків. Усі вони на сьогоднішній день допитані.

Досудове розслідування проводиться за ч.4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Призначено низку експертиз. Максимальне покарання за вчинення даних кримінальних правопорушень - позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Щоб не допустити розвитку конфлікту та виникнення нових сутичок, за розпорядженням начальника ГУНП в Харківській області Анатолія Дмитрієва, зараз у селищі Вільшани посилені заходи безпеки.

Населений пункт патрулюють бійці батальйону особливого призначення, під пильним наглядом знаходяться адміністративні будівлі, дитячі та медичні заклади. На під’їздах до селища виставлені кордони з числа груп швидкого реагування патрульної поліції.

Усього для забезпечення безпеки місцевого населення задіяні більше півсотні правоохоронців. Ситуація знаходиться під повним контролем поліції.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling