Криминал

Полиция выдворила из Одессы знатного барсеточника (фото)

29 мая 2017 10:11

29-річний молодик мав контролювати злочинну діяльність етнічних груп так званих злодіїв-«барсеточників». Йому скорочено термін перебування в Україні і вирішено питання про примусове видворення із забороною в’їзду до України наступні декілька років. Про це повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

За словами Дмитра Головіна, учора, 28 травня, в Одесі поліція затримала так званого «злодія в законі». Він відомий у кримінальних колах під прізвиськом «Пучура». Молодик перебував в Одесі нелегально.

Чоловік прибув із наміром налагодити та контролювати злочинну діяльність етнічних груп злодіїв-«барсеточників». Наразі вже вирішено питання про примусове видворення молодика з подальшою забороною в'їзду до України строком на три роки.

Дмитро Головін зазначив, що кримінальний світ не полишає намірів проникнути до Одеси, проте його представники дедалі молодші за віком.

«Цей наприклад, був «коронований» у 25 років. Як би там не було, Одеса ніколи не стане домівкою міжнародним представникам злочинного світу. На кожного у нас є білет в один кінець, до себе додому», – зазначив Дмитро Головін.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling