Харьков

Гвардейцы Восточной Украины соревновались за звание лучшего гранатометчика (фото)

30 мая 2017 08:28

Програмою змагань, які відбувалися в два етапи було передбачено перевірка теоретичних знань, рівня вогневої підготовки при виконанні вправ зі зброї та відбір кращого розрахунку для участі у змаганнях на першість Східного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України.

У першому етапі учасники змагань виконували нормативи щодо неповного розбирання та збирання зброї. При чому кожен виконував їх зі своєю штатною зброєю – гранатометники розбирали РПГ-7 В, а їх помічники АК-74. Другий, більш цікавий, етап включав в себе виконання вправи зі стрільби з ручних протитанкових гранатометів РПГ-7В та автомата Калашникова. Розрахунки виконували вправи з різних положень, які займали після пересування.

«Для того, щоб вправно застосовувати таке озброєння, бійці проходять тривале навчання і мають високий рівень підготовки. Також важливим є дотримання техніки безпеки, тому всі учасники змагання знаходяться в повній екіпіровці»,− зазначає головний суддя змагань Маріупольського полку. 

За високий рівень особистої професійної підготовки переможці змагань були нагороджені грамотами. За результатами змагань розрахунки, які отримали перемогу у військових частинах, гранатометники представлятимуть свої підрозділи вже в Харкові на першість Східного оперативно-територіального об’єднання.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling