Политика

Разведка рассказала, что армейцы сбегают не только из ВСУ, но и от террористов Донбасса

30 мая 2017 11:58

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони на своїй сторінці у Facebook. 

У відомстві зазначили, що командування південного ВО ЗС РФ проводить спеціальну додаткову перевірку особового складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) ЗС РФ, цитуэ espreso.tv

Зокрема, під час таких перевірок військових кожного підрозділу фотографують, аби у майбутньому уникнути "каруселей". Це стосується ситуацій, коли спеціально "підготовлені підрозділи" перевозяться з однієї позиції на іншу, щоб представити для перевірки необхідну кількість належно екіпірованого особового складу.

У розвідці також розповіли, що командири підрозділів для уникнення відповідальності за присвоєння грошового та матеріального забезпечення "мертвих душ" в авральному порядку оформляють на відсутніх військовослужбовців документи як дезертирів. 

"В одному з підрозділів 2 АК, який з початку року у складі 50 військовослужбовців знаходиться на полігоні, в наявності тільки 15 осіб. На відсутніх терміново оформляються документи про самовільне залишення місця служби, у тому числі на тих які за "домовленістю" з командуванням виїхали на територію РФ або були відпущені для проведення сезонних сільськогосподарських робіт", - наголосили у розвідці. 

Нагадаємо, вчора Міноборони оприлюднило інформацію про те, що лише підрозділами Південного територіального управління військової служби правопорядку Збройних Сил України продовжуютьcя заходи щодо розшуку, затримання та доставки військовослужбовців, які переховуються за місцем свого проживання до органів досудового розслідування для подальшого проведення слідчих дій представниками Військової прокуратури. Тільки протягом березня поточного року групами розшукової роботи та офіцерами відділу організації охорони патрульно-постової служби Південного територіального управління військової служби правопорядку Збройних Сил України було проведено заходи широкомасштабного розшуку та затримання понад 480 військовослужбовців, з яких 160 було доставлено до органів досудового розслідування Військової прокуратури.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling