Общество

В полиции Сумской области рассказали, как очистят ведомство от немотивированных людей

5 июня 2017 15:53

Про це повідомив начальник Головного  управління Національної поліції в Сумській області  Микола Лушпієнко.

Учора, 4 червня, під час  спільних рейдів, організованих силами обласної поліції, Управління внутрішньої безпеки поліції в Сумській області та патрульної поліції, був виявлений керівник одного із відділень та начальник сектору іншого відділення обласної поліції, які перебували за кермом транспортних засобів з явними ознаками алкогольного сп’яніння. 

За даними фактами негайно були проведені службові розслідування. 

За їх результатами начальником Головного управління поліції області було прийнято рішення про підготовку документів, щодо звільнення правопорушників.

«Стосовно працівників поліції, які керують транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, будуть прийматися безальтернативні рішення – звільнення з лав поліції. Також вони будуть притягнуті  і до адміністративної відповідальності, - підкреслив очільник поліції Сумщини Микола Лушпієнко. - Я, як керівник,  зацікавлений  в тому, щоб своєчасно виявляти та позбавлятися від таких співробітників, оскільки через їхні дії формується негативна громадська думка про роботу правоохоронних органів в цілому».

Керівництво поліції Сумщини звертається до громадян з проханням повідомляти про факти неналежної поведінки або бездіяльність поліцейських на гарячу лінію поліції за номером: 080 050-02-02 або до Управління внутрішньої безпеки Національної поліції України у Сумській області за номером: 099 433 58 66 та 063 348 46 04.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling