Харьков

На Харьковщине пьяный участник АТО подорвал самодельное взрывное устройство (фото)

10 июня 2017 10:59

В Харьковской области в результате взрыва самодельного взрывного устройства пострадал мужчина.

Об этом говорится в сообщении пресс-службы Главного управления Национальной полиции в Харьковской области в соцсети:

Останнього з раною грудної клітини та травматичною ампутацією двох пальців на руці доставлено до Зміївської лікарні. Наразі стан його здоров’я задовільний.
Вчора о 17:50 до Зміївського відділу поліції надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в смт. Слобожанське в одній з квартир житлового будинку стався вибух. 
За адресою виїжджали працівники вибухотехніного управління харківської поліції та слідчо-оперативна група. В ході проведення перевірки встановлено, що за місцем свого мешкання 42-річний чоловік, який є учасником бойових дій в зоні проведення АТО, знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Він наповнив металевий газовий балончик з-під пневматичної зброї трубчастим порохом. Потім закріпив на кінці балону сірники та запалив їх. В результаті вийшов саморобний вибуховий пристрій, який спрацював. 
За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling