Политика

Гвардейцы задержали в АТО очередных пособников террористов

10 июня 2017 15:02

8 червня 2017 року близько 15:00 на блокпості при в’їзді до міста  Маріуполя гвардійці спільно із працівниками Національної поліції зупинили для перевірки  автомобіль SKODA Octavia. Під час огляду автомобіля в багажному відділенні було виявлено дві дівчини.

Дані особи передані співробітникам Національної поліції Мангушського ВП Маріупольського МВП ГУНП в Донецькій області, для подальшого з’ясування обставин.

Також, 8 червня гвардійцями о 7.50 на блокпосту  біля населеного пункту Волноваха, був зупинений для перевірки автомобіль ВАЗ-2101. Водій, громадянин М., керував автомобілем без документів на право керування транспортним засобом та згідно пошукової бази знаходиться у розшуку як учасник незаконного збройного формування "ДНР".  

О 16:10 гвардійці спільно із працівниками Національної поліції під час перевірки автомобіля MERCEDES Vito затримано громадянку В. за підозрою у підробці документів.

О 18:30 нацгвардійцями був зупинений для перевірки рейсовий автобус сполученням Курахове - Волноваха. При перевірці документів було помічено, що пасажир З. поводить себе нервово та підозріло. Під час поглибленої перевірки встановлено, що згідно пошукової бази вищевказаний громадянин знаходиться у розшуку, як активний учасник незаконного збройного формування (ДНР). А о 20:10, під час перевірки рейсового автобусу сполученням Слов’янськ – Маріуполь, затримано громадянина Ш., який згідно пошукової бази знаходиться у розшуку, як активний учасник незаконного збройного формування (ДНР), а також на даний час є депутатом міської ради м. Донецька.

Всі затримані громадяни передані працівникам Національної поліції та Службі безпеки України. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling