Общество

Измаильские пограничники получили новые квартиры (фото, видео)

10 июня 2017 15:06

Глава МВС підкреслив, що належне забезпечення прикордонників, зокрема й житлом, є вкладом у надійність кордону й безпеку в державі. «Ми сьогодні додаємо цьому місту, цьому району безпеки. Тому що безпека не буває надлишковою. Безпека дає ріст економіки, ріст якості життя. А тим офіцерам, які забезпечують якість життя, держава приділяє особливу увагу», – сказав Арсен Аваков.

«Отримання квартири справжнє заслужене свято для родини військовослужбовців, які з честю виконували свій обов’язок», – зазначив начальник Південного регіонального управління ДПС Сергій Косік. Він висловив вдячність керівництву Міністерства внутрішніх справ і Державної прикордонної служби, за ініціативи і підтримки яких реалізовується відомча програма забезпечення прикордонників житлом. З початку 2015 року на Одещині житло вже отримали 73 родини прикордонників. Заплановане будівництво ще більше 160 осель, у яких сім’ї прикордонників відсвяткують новосілля у 2019 році.

Своєю чергою міський голова Андрій Абрамченко підкреслив, що історія Ізмаїла нерозривно пов’язана з долями прикордонників, з кордоном, тому для містян дуже важливо, щоб родини прикордонників жили комфортно. «Місто робитиме все, щоб так і було», – запевнив Андрій Абрамченко і подякував прикордонникам за самовідданий захист кордону.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling