Криминал

Полиция Киевщины обнаружила огромный склад оружия, украденного из АТО (фото)

14 июня 2017 18:36

Поліцейським він пояснив, що це тільки «маленькі сувеніри», які він привіз з собою із зони проведення АТО. Наразі правоохоронці перевіряють отриману інформацію та встановлюють шляхи надходження зброї.

На номер 102 поліції Київщини зателефонували небайдужі громадяни про те, що водій автівки «Нива» на одній з вулиць м. Біла Церква грубо порушує правила дорожнього руху.

На повідомлення одразу виїхала група реагування патрульної поліції і намагалась зупинити водія цієї автівки. Однак водій на законну вимогу не зупинився і поліцейські почали переслідувати правопорушника, викликавши на підмогу ще одну групу реагування. Невдовзі поліцейські заблокували рух і зупинили автомобіль, за кермом якого знаходився 40-річний місцевий житель.

Під час проведення огляду салону поліцейські виявили два гранатомети.

У подальшому під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання правопорушника, у гаражному приміщенні працівники поліції виявили та вилучили два гранатомети РПГ-26 та  РПГ-22, 200 набоїв калібру 5,45 мм,  40 набоїв калібру 9 мм, магазини від автомату Калашникова та пістолет.

Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито  кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від трьох  до семи років. Триває досудове розслідування.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling