Новини

На Львовщине гвардейцы помогли школьникам организовать очередной этап игры "Джура" (фото)

23 Червня 2017 07:53

«Минулого року на базі нашої частини проходила підготовка команд до цих змагань, - розповідає командир 2 Галицької бригади полковник Петро Шуляк. – Ми надавали дітям полігон для підготовки, проводили заняття з тактичної медицини та орієнтуванні на місцевості. Цього року Львівська обласна рада також звернулась до нас за підтримкою, яку ми з радістю надали. Військово-патріотичні ігри допомагають згуртувати молодь, дають змогу відчути себе справжніми військовими та зрозуміти важливість нашої професії».

Цього року змагання урочисто відкрив військовий оркестр 2 Галицької бригади. Під військові марші команди пройшли плацом та приступили до змагань. Напутнє слово промовив до учасників гри і начальник відділення по роботі з особовим складом 2 Галицької бригади підполковник Ростислав Вовк: «Ви – наше майбутнє. Все, що ми робимо, ми робимо заради вашого світлого майбутнього. Національна гвардія розуміє важливість патріотичного виховання, і ви маєте знати, що нацгвардійці завжди готові вам допомогти».

Багато хто з присутніх зміг дізнатись про військову службу у лавах Національної гвардії від військовослужбовців, які проводили там агітаційну роботу. Молодь, яка наступного року закінчує школи, цікавилась вступом до вищих навчальних закладів Національної гвардії та про перспективи після їх закінчення.


Хочете першими дізнаватися про головні події в Україні - підписуйтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новини
Останні новини
усі новини
Gambling