Харьков

В Академии Нацгвардии Украины поздравили новоназначенных офицеров (фото)

27 июня 2017 07:43

В Національній академії Національної гвардії України привітали офіцерів, які після навчання проходитимуть службу в навчальному закладі. Про це повідомляє прес-служба НА НГУ.

Два лейтенанти та вісім офіцерів, що здобули оперативно-тактичний рівень підготовки обіймуть відповідні посади в навчальному закладі. Випускників представив начальник Академії під час проведення загально академічного розводу на заняття.

«Я вітаю офіцерів з призначенням на посади в Академії. Кожен із вас повинен пам’ятати, що на офіцера Академії покладається подвійна відповідальність за себе і за підлеглий особовий склад, яким ви керуватимете та навчатимете. Будьте кращими у всіх питаннях військової служби і неодмінно станете прикладом для підлеглих, а для військового це найкраща винагорода», - зазначив начальник Національної академії Національної гвардії України генерал-майор Сергій Соколовський.

Офіцерам, які досягли високих показників в службі та зразково ставились до виконання поставлених завдань, начальник Академії нагородив відомчими нагородами та відзнаками обласної державної адміністрації.

Крім Академії, 308 лейтенантів сьогодні розпочинають проходження служби у військових частинах по всій Україні. Пройшовши навчання, вони обіймуть посади, на які вони були призначені згідно з попереднім розподілом за умови урахуванням рейтингу серед усіх випускників.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling