Общество

Хороший солдат - только сытый солдат: истина для Нацгвардии Украины (фото)

9 июля 2017 15:13

«Служу у військовій частині 3057 Національної гвардії України. Стосовно їжі – годують чудово, можемо вибрати першу або другу страву до смаку. З овочів – помідори та огірки. До вечері дають джем, сир. Не обділяють ні в чому», - ділиться думкою солдат Євген Рубцов.

Приймають їжу військовослужбовці тричі на добу - в пункті постійної дислокації прийом їжі відбувається в їдальні військової частини. Військовослужбовці маріупольского полку НГУ забезпечуються продуктами харчування відповідно норми №1 «Загальновійськова», затвердженою відповідним документом.

«Мені подобається, що багато солодкого дають! Особливо люблю печиво та чай зі згущеним молоком. Сало, масло, яйця – перераховує солдат Антон Чурин та запевняє – все подобається та влаштовує».

«Наші кухарі готують добросовісно. Якість приготовленої їжі пристойна, звісно не так як вдома, але нам подобається, - посміхаючись зізнаються гвардійці і додають – при несенні бойової служби на блок-постах вони готують на польових кухнях, що додає особливо приємний смак до страв і нагадує про виїзди на риболовлю чи відпочинок на природі до служби в армії».

Хлібобулочні вироби виробляють в стаціонарній пекарні військової частини 3057 та кожен день доставляють бійцям на блок-пости, а задля дотримання належних санітарних умов використовується одноразовий посуд для прийому їжі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling