Криминал

Соцсети: пьяный полковник разведки ВСУ устроил стрельбу в Киеве (видео, фото)

19 июля 2017 10:54

В сети сообщили, что пьяный полковник разведки Министерства обороны Украины Конотопенко А.В. устроил стрельбу в Киеве на Оболони.

Об этом на своей странице в Facebook сообщает "Киев Оперативный".

На лінію 102 надійшов виклик про те, що у дворі житлового будинку, на Оболоні (Тимошенко, 7,) п'яний чоловік, який приїхав на автомобілі #Toyota, д.н.з. #AA9200AP, розпочав стрілянину із пістолета у невідомому напрямку. 
Правоохоронці, які прибули на виклик, побачили чоловіка із пістолетом в руках біля зазначеного вище авто. Як тільки "герой" побачив копів - викинув зброю, сів в автівку та здійснив спробу втечі. Затримали. Після пред'явлення посвідчення полковника Міністерства Оборони "парішать па-братскі" не вийшло і пан Конотопенко Олександр Васильович вирішив помірятися силою із співробітниками Патрульна поліція України. Але, або наявність великої кількості алкоголю у ̶п̶у̶з̶і̶ пресі полковника, або недостатня фізична підготовка стали на заваді елітному воїну розвідки і чоловік опинився безпомічним, але балакучим мішком з картоплею у кайданках. 
На місці працювали патрульні поліцейські, служба моніторингу, відповідальний по Оболоні, ВСП та слідчо-оперативна група. 
Іншу частину шоу від полковника ви можете переглянути на відео.

P.S: У попередній раз пригода п'яного Конотопенко закінчилася аварією із двома потерпілими. Сьогодні - стрілянина. Далі що?

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling