Харьков

Сотрудница Харьковской полиции стала Чемпионкой Украины по пауэрлифтингу (фото)

24 июля 2017 18:50

Поліцейська-дебютантка успішно змагалася у становій тязі безекіпірувальному дивізіоні, подолавши штангу вагою 100 кг. Змагання проводились за правилами Української Бездопінгової Федерації Пауерліфтінгу.

Це не перший яскравий дебют сильної красуні. Торік вона посіла друге місце у відкритому Кубку Харківської області з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, менс-фізик і бікіні 2016, який проходив за правилами Національної Федерації бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB. 

Крім того, Олена має червоний пояс з тхеквондо, є майстром спорту з боксу та кікбоксингу, багато разів брала участь у змаганнях серед співробітників правоохоронних органів, у 2010 році увійшла в трійку кращих за професією, у 2013 та 2016 посіла І місце в дуельній стрільбі та здобула першість зі стрільби з вогнепальної зброї серед жінок. 

Зараз увага дівчини сконцентрована на бодібілдингу та пауерліфтінгу, для неї це –новий горизонт для досягнень. Поліцейська висловлює подяку за підтримку та ділиться своїми планами на майбутнє:

- Я дуже вдячна своєму тренеру Олександру Микуленку, який повірив в мене, підтримував та вклав всі свої сили в мою підготовку. Його ентузіазм та енергетика чи не найвагоміший вклад в мою перемогу. Також, хочу подякувати всім, хто мене підтримує.

- Дуже пишаємося своєю переможницею. Олена - цілеспрямована та всебічно розвинена людина, її професійні якості і інтереси поза роботою орієнтують молодих фахівців на саморозвиток, дисципліну та відданість справі, - зазначив начальник Немишлянського ВП полковник поліції Андрій Ліхачов. – Ми бажаємо Олені наснаги та вболіваємо за неї всією душею.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling