Общество

Гвардейцы почтили память побратимов, погибших в боях за освобождение Лисичанска (фото)

25 июля 2017 20:38

Три роки тому, під час боїв за звільнення міста, командир військової частини 3011 Центрального оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України, в той час ще полковник Радієвський Олександр Віталійович, зі своїми бійцями потрапив у засідку на мосту. Разом із своїм командиром тоді загинули командир батальйону військової частини підполковник Павло Сніцар та стрілець солдат Ігор Коцяр.

В річницю загибелі особовий склад Західного, Центрального та Східного оперативно-територіальних об’єднань Національної гвардії України, які виконують службово-бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, провели заходи по вшануванню світлої пам'яті полеглих побратимів і відвідали місце їхньої загибелі. На заходах були присутні рідні загиблих, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, волонтери, громадські діячі та всі небайдужі.

У своїй промові міський голова Лисичанська Сергій Шилин наголосив: «В цей день ми схиляємо голову і вшановуємо пам'ять усіх тих, хто пожертвував своїм життям заради чистого неба над колискою Донбасу, хто повернув в наше місто мир, не шкодуючи свого життя в боротьбі за єдність України».

Присутні вшанували пам'ять загиблих нацгвардійців хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку.

В пам'ять про полеглих капелан отець Роман провів молебень за мир та спокій на українській землі.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling