Политика

День в АТО: снова погибший и раненые

29 июля 2017 19:02

Об этом на своей странице в соцсети сообщает пресс-центр штаба АТО:

Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні проведення АТО загострилась. Із початку доби російсько-терористичні угруповання двічі відкривали вогонь, але ці обстріли призвели до загибелі та поранень українських військових. 
Так на Маріупольському напрямку, близько 8 години, злочинці вдарили з міномету калібру 120 міліметрів по позиціях сил АТО на підступах до Красногорівки. Три міни лягли неподалік нашого опорного пункту. В результаті цього обстрілу один військовослужбовець ЗС України загинув, шестеро отримали поранення різного ступеню. 
Другий факт застосування бойовиками зброї зафіксований неподалік Новотошківського. Тут злочинці відкривали вогонь з гранатометів. 
Варто відзначити, що вже не вперше поодинокі прицільні обстріли позицій сил АТО призводять до жертв. І хоча українська сторона суворо дотримується перемир’я, майже на кожен обстріл бойовиків від наших бійців йде асиметрична відповідь. Кожен український загиблий і поранений буде дорого коштувати ворогу. Адже збереження життя і здоров’я наших воїнів це один з пріоритетів командування антитерористичної операції.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling