Общество

В Луцке гвардейцы обезвреживали террористов (фото)

1 августа 2017 08:58

Тренування з протидії терористичним загрозам, що відбулися в умовах максимально наближених до реальних, організовувала Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Волинській області за участі Національної гвардії, Національної поліції, ДСНС, Державної прикордонної служби та Збройних сил України. 

Зокрема військовослужбовці частини 1141 залучалися до несення служби на контрольно-пропускних пунктах, патрулювання, а також брали участь у затриманні умовного противника – терористичної групи та звільненні заручників. Згідно з «легендою» антитерористичних навчань на території Луцька працювали дві диверсійні групи. Пізніше вони об’єднались, аби нанести загрозу важливим об’єктам. На одному з них терористи захопили заручників та оголосили свої умови, зокрема надання броньованого автомобіля, щоб покинути територію держави.

Відпрацювання звільнення заручників та затримання терористів в рамках навчань відбувалися на території Луцького військового аеродрому. До виконання навчального завдання із військової частини 1141 залучалися військовослужбовці патрульних рот, кінологи, а також військова техніка. Разом із іншими підрозділами Національної поліції та СБУ вони успішно виконали поставлені завдання.

«Під час антитерористичних навчань особовий склад нашої частини отримав важливий досвід. Я вважаю,що такі навчання дуже корисні для підтримання високого рівня бойової готовності, зокрема в напрямку ліквідації потенційної терористичної загрози», - відзначив за підсумками навчань перший заступник командира частини – начальник штабу майор Валентин Білозьоров.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling