Политика

В ВСУ провели сборы с главными "физруками"

4 августа 2017 08:46

Днями в оперативному командуванні “Північ” Сухопутних Військ Збройних Сил України на базі 1-ї окремої танкової бригади, завершились збори з начальниками фізичної підготовки та спорту та інструкторами з фізичної підготовки військових частин оперативного командування.

Упродовж шести днів офіцери оволодівали прийомам та методам майстерного володіння зброєю у різних тактичних ситуаціях, спираючись на кращій бойовий досвід провідних армій світу.

Підготовка військовослужбовців за бойовою армійською системою “БАрС” включає в себе навчання з тактико-спеціальної підготовки, гірської (альпіністської) підготовки, рукопашний бій, домедичну, психологічну підготовки та практичну стрільбу.

За словами начальника фізичної підготовки і спорту оперативного командування “Північ” підполковника Руслана Карпінського, після проведення заходу офіцери, у своїх військових частинах, навчатимуть підлеглих задля підвищення рівня живучості військ у зоні проведення антитерористичної операції та підвищення морально – психологічної стійкості особового складу у різних критичних ситуаціях.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling