Криминал

Возле Чернигова обнаружили фуру со львовским мусором

5 августа 2017 11:56

В Козелецькому районі Чернігівської області наряд реагування патрульної поліції зупинив вантажівку з львівським сміттям, повідомляє Главное з посиланням на сторінку у Фейсбук Поліції Чернігівщини.

Біля села Сираї Козелецького району, на трасі «Київ-Чернігів-Нові-Яриловичи», правоохоронці помітили фуру з номерними знаками Львівської області. При перевірці документів у водія з’ясувалося, що у напівпричепі вантажівки знаходяться побутові відходи з міста Львова. За товарно-транспортною накладною, вантаж прямував до Сумської області на один з тамтешніх полігонів утилізації твердих побутових відходів. Загальна маса вантажу — 19 тонн. У поліцейських виникла підозра щодо справжності документів, тому на місце події була викликана слідчо-оперативна група Козелецького відділення поліції. Проводиться перевірка.

До речі, затримання мандрівного львівського сміття стало можливим завдяки вжитим оперативно-профілактичним заходам. Це вже не перший випадок появи на Чернігівщині побутових відходів з міста Лева, тому керівництвом ГУНП було прийняте рішення щодо посилення нарядів з нагляду за дорожнім рухом та груп реагування патрульної поліції в районах, що межують з Київською та Полтавською областями, особливо в нічний час доби. Як результат – чергова порція мандрівного сміття не зіпсувала навколишнє середовище.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling