Общество

К бою готовы! В Зоне АТО прошли состязания артиллеристов САУ (фото)

6 августа 2017 19:21

“На своїй САУшці ми, як одне ціле, як п’ять пальців на руці”, – так кажуть артилеристи-переможці змагань на кращий артрозрахунок в районі проведення Антитерористичної операції.

Нині цим хлопцям вручили відзнаки та грамоти від командування Сухопутних військ, а від керівництва АТО кращий артилерійський розрахунок самохідної артустановки 2С1 “Гвоздика” отримав мікрохвильовку за перше місце в змаганнях.

Безумовно, річ стане корисною в колективі. Готувати їжу немає коли, та й умови не “санітарні”. А от щось швидко розігріти – саме те. Бійці жартують, що на наступній першості треба виграти холодильник, бо спека неймовірна.

– Змагання закінчилися кілька днів тому, але обіцяна пічка таки до нас приїхала. Комбриг привіз, привітав, вручив, – каже командир гармати молодший сержант Ілля Л. – Перемогли, бо постійно тренуємося, у рази перевершуємо встановлені нормативи, знаємо і розуміємо, тут не навчання, а справжні бойові дії. Ціна помилки чи недбальства надто висока.

Саме про це й казав перед строєм командир гірсько-піхотної бригади. Коротко він ознайомив бійців із станом справ на лінії зіткнення, розповів, що в світі робиться, в контексті геополітики.

– У нас нині гарний привід зустрітися, вітаємо колег з чудовими результатами, але пам’ятаймо, навіщо ми тут, хто наш ворог, і яку ціну ми платимо за нашу свободу.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling