Харьков

В Харькове отметят День волонтеров и воинов АТО

14 августа 2017 09:53

«Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Харківській області»,  проводить  «День шани воїнів та волонтерів АТО» 26 серпня 2017 року. 

Організатори «ВО учасників бойових дій та волонтерів АТО», Харківська обласна державна адміністрація. Спів організатори: ДП ХМЗ «ФЕД», Прокуратура Харківської області.

Програма проведення:

10-00 зустріч на 18 кладовищі міста Харків на алеї слави, молебен за загиблими, хвилина мовчання за загиблими, покладання квітів, почесний залп.

12-00  біля пам'ятника Т. Г Шевченко мітинг з виступами Голови Харківської обласної адміністрації, заступника мера м. Харків, Голови ВО «Учасників бойових дій та волонтерів АТО» з м. Вінниця, представника родин загиблих у зоні АТО.  Представлення нового прапора єдності України, а саме: прапор створено з прапорів всіх батальйонів, бригад військових та батальйонів національної гвардійців, які приймають (або приймали) участь у зоні АТО з 2014 року, а також з прапорів волонтерських організацій та груп м. Харкова та Харківської області. Кожний присутній розписується на прапорах, тих батальйонів або організацій яким саме він (вона) допомагали будь чим.

13-00 Хода з прапором Єдності по вул. Сумській від пам'ятника Т, Г. Шевченко до площі Свободи. Передача прапора Єдності по містам України, з долучення до нього прапорів волонтерських організацій та груп міст та областей України. 14 жовтня 2017 року, на свято Покрови та Захисників Батьківщини прапор розгорнеться у місті Харків на площі Свободи, та буде представлений всій Україні.

15-00 – концерт, з виступами волонтерських бригах, які своїми концертами підтримують бійців у зоні АТО. Концерт відбудеться у  приміщенні ДК ХМЗ «ФЕД».

Для зв'язку 0677673423, 0935461182 Ярина Чаговець


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling