Общество

Во время операции "Рынок" выявлено почти 600 нелегальных мигрантов

16 августа 2017 14:50

У цей період фахівці Державної міграційної служби спільно з працівниками Національної поліції відпрацьовували речові та продовольчі ринки та торговельні майданчики з метою виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

Під час практичного етапу операції до спільних груп були залучені близько 1400 працівників територіальних підрозділів ДМС, понад 1260 працівників поліції та більше 320 представників органів влади та місцевого самоврядування, ужито комплекс заходів, спрямованих на активізацію протидії нелегальній міграції та запобігання порушенням іноземними громадянами правил перебування на території України.

Загалом у результаті проведених на території держави заходів виявлені 584 нелегальні мігрантів. Стосовно 568 осіб прийняте рішення про примусове повернення, 11 мігрантів примусово видворені з країни, 14 іноземців розміщені в ПТПІ, 99 іноземцям-порушникам заборонено в’їзд в Україну, 29 – скорочено строк тимчасового перебування в Україні.

За результатами операції «Ринок» до адміністративної відповідальності притягнуті 1640 осіб. На правопорушників накладене адміністративне стягнення у вигляді штрафів на загальну суму понад 847 тисяч гривень.

Нагадаємо, що в Україні триває операція «Мігрант», в рамках якої МВС посилює боротьбу з нелегальними мігрантами та іноземним криміналітетом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling