Харьков

На Харьковщине проводится месячник безопасности дорожного движения

18 августа 2017 13:49

Про це під час прес-конференції повідомили представникам засобів масової інформації працівники Управління патрульної поліції в місті Харкові. 

- Такі заходи проводяться щорічно разом із працівниками Управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області. Максимальна увага приділяється профілактичній роботі із дітьми, - розповіла інспектор прес-служби Управління патрульної поліції Карина Курбанова.

Як зауважив старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю Андрій Сікаленко, робота зі школярами проводиться постійно. Але на початку навчального року такі заходи є дуже актуальними, адже дітям після канікул слід нагадати про неухильність дотримання Правил дорожнього руху, в яких місцях слід переходити дорогу, на яке світло світлофора. 

Звертаючись до водіїв, патрульні поліцейські підкреслили, що слід бути вкрай уважними біля місць розташування навчальних закладів, де дорогу переходять школярі. Батькам слід постійно розповідати дітям про правила поведінки на дорозі. Особливу увагу потрібно приділяти цій темі, коли дітям від 5 до 12 років. 

Старший інспектор сектору безпеки дорожнього руху Євген Петров зазначив, що патрульними також здійснюється обстеження вулично-шляхової мережі на предмет наявності розмітки, необхідних дорожніх знаків, зокрема, біля навчальних закладів. Інформації про виявлені недоліки направляються до відповідних департаментів органів місцевої влади. 

Наприкінці серпня працівники патрульної поліції відвідають дитячі садки та проведуть бесіди з майбутніми першокласниками. 

Також в рамках проведення місячника безпеки дорожнього руху планується проведення лекцій разом із представниками охорони здоров’я щодо надання першої допомоги. 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling