Харьков

В учебном центре Академии НГУ провели итоговые занятия с "первогодками" (фото, видео)

23 августа 2017 18:14

Майже чотири сотні молодих людей, позаду у яких навчання у школі або строкова служба, пройшли курс первинної військової підготовки.

«Мета проведення даного заходу – це надання первинних навичок військової підготовки та ознайомлення з об’єктами навчально-матеріальної бази навчального центру. Не менш важливим є і згуртування колективу, яке проходить саме під час перших тижнів служби. Наші курсанти завжди славились високим командним духом та дружніми колективами», - зазначив заступник начальника Академії по роботі з особовим складом полковник Микола Товма.

Підсумкові заняття проводились по тринадцяти навчальним місцям. Вони включали: посадку та висадку з автомобільного транспорту та броньованої техніки, надання першої медичної допомоги, психологічні тренінги, обкатку бронетранспортером, доставку боєприпасів під вогнем противника та інші актуальні питання пов’язані з службово-бойовою діяльністю військ. 

«Це, звичайно ж, значні фізичні навантаження, проте, відчувати їх не встигаєш – тільки закінчуєш відпрацьовувати одне навчальне місце, потрібно вже іти на інше. Навчальні точки організовані цікаво і ми навіть не помітили, як пройшов цілий день», - зазначив курсант Олександр Шелудько.

Вже за тиждень у курсантів, які пройшли курс первинної підготовки, розпочинається перший навчальний рік та складання військової присяги.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling