Общество

Гвардейцы почтили память погибших побратимов (фото)

23 августа 2017 19:50

У 25-й бригаді охорони громадського порядку НГУ відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки в пам'ять про військовослужбовців Івана Теплюка та Максима Третяка. Вони загинули 18 лютого 2014 року під час виконання службових обов’язків з охорони громадського порядку в місті Києві.

Їхні імена назавжди внесені до списків військової частини. Загиблих гвардійців пам’ятають командування військової частини і побратими-гвардійці. В розташуванні підрозділу, в якому Іван та Максим проходили військову службу, й досі стоять ліжка, на яких вони спали до того трагічного дня.

«Дякую за пам’ять, дякую за те, що ми сьогодні тут. Нам тяжко, але ми знаємо, що наші діти завжди будуть в пам’яті командирів, співслужбовців. Я бажаю солдатам легкої служби, щоб ви постійно писали та дзвонили своїм батькам. Щоб ваші командири були для вас другими батьками, адже дуже важливо, коли за спиною стоїть надійний друг. Хлопці, я від усієї душі хочу, щоб у вас все було добре в житті, удачі вам», - промовила з трибуни зі сльозами на очах мати Максима Тетяна Третяк.

Священик військової частини Отець Юрій провів молебень за загиблими військовослужбовцями. Після цього він освятив меморіальну дошку. Побратими Івана Теплюка та Максима Третяка поклали квіти до пам’ятного знаку та віддали загиблим товаришам військове вітання.

У свою чергу, командир бригади полковник Володимир Шелефост зазначив, що загиблі нацгвардійці назавжди залишаться в пам’яті командування військової частини.

22 серпня в усіх військових частинах Північного оперативно-територіального об’єднання НГУ відбулися заходи по вшануваннюпам’яті працівників органів внутрішніх справ, які загинули під час виконання службових обов’язків.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling