Политика

Аллеров: часть помощи, которую мы получили от США, уже в зоне боевых действий

30 августа 2017 07:10

«Національна гвардія України продовжує розвиватися, в тому числі і завдяки допомозі США. В цьому році ми отримали суттєву допомогу від США і частина цієї допомоги вже знаходиться в зоні АТО.  Ми продовжуємо заплановані реформи і стаємо ефективнішими, витривалішими та сильнішими», - сказав Юрій Аллеров.

Своєю чергою Койт Харгус наголосив, що Сполучені Штати Америки підтримують суверенітет України та право Українців обирати своє майбутнє. Також він відзначив значний прогрес у реформуванні сил оборони України.

«Сьогодні сили оборони України досягли значного прогресу та стали більш ефективними і цей розвиток продовжується. Національна гвардія України,  як важлива складова сил оборони стає сильнішою кожного дня. Ми були дуже вражені вашими солдатами під час візитів до військових частин і вважаємо доцільним направити наші зусилля на подальшу модернізацію Нацгвардії.», - сказав він.

Старший радник США з питань національної безпекової політики також зазначив, що Національна гвардіїя України іде у правильному напрямку у сфері публічних закупівель.

«Національна гвардія України дуже багато закупівель проводить через ProZorro. Це дає можливість народу України побачити як використовуються їхні податки.», - додав він.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling