Общество

"Украину защищают достойные". Глава МВД наградил нацгвардейцев (видео)

1 сентября 2017 20:51

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні, 1 вересня, з нагоди Дня Незалежності України нагородив військовослужбовців Національної гвардії України державними нагородами та відомчими відзнаками, про це повідомляє офіційний сайт Нацгвардії України.

«Україну 26 років незалежності і всі ці роки її захищали достойні люди. Такі, як ви. В прифронтовій лінії, на кордоні і в самому серці країни ви несете службу. Кожного дня трапляються події, в наслідок яких гинуть наші працівники. І наше з вами завдання – захистити людей від внутрішнього ворога», – зазначив Арсен Аваков.

 Командуючий Національної гвардії Юрій Аллеров зазначив, що Україна гідно вшановує своїх героїв, які кожного дня на різних фронтах захищають її цілісність.

 «Дуже приємно, що сьогодні держава має можливість вшанувати своїх героїв адже кожен на своїй ділянці виборює перемогу незалежно від фаху та спеціальності, зі зброєю чи це розмінування, чи заходи пов’язані з охороною громадського порядку, ви захищаєте народ України. Сподіваюсь у нас буде перемога і ми забезпечимо незалежність України», - наголосив генерал-полковник Юрій Аллеров.

 За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, а також з нагоди Дня Незалежності Арсен Аваков вручив 19 військовослужбовцям Національної гвардії державні нагороди та відомчі відзнаки, серед яких були ордена «За мужність», ордена Данила Галицького, медалі “За військову службу Україні”, медалі «Захиснику Вітчизни», Грамота Верховної Ради України, Почесна грамота Кабінету Міністрів України, відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя».

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling