Общество

За месяц мигранты совершили более 700 правонарушений

8 сентября 2017 17:07

Сьогодні, 8 вересня, під час відеоселекторної наради керівництва Національної поліції України були обговорені результати операції, щодо виявлення іноземців, які вчинили кримінальні правопорушення на території України. Нарада відбулася під головуванням першого заступника голови Національної поліції ‑ начальника кримінальної поліції України В’ячеслава Аброськіна.

Протягом серпня 2017 року тривав практичний етап загальнодержавних профілактичних заходів, до участі в яких були задіяні практично всі служби Національної поліції. Основною метою операції стало виявлення іноземців, які своїми діями негативно впливають на криміногенну обстановку та їх притягнення до кримінальної відповідальності.

Так, протягом місяця поліцейські виявили 713 кримінальних правопорушень, вчинених іноземцями чи особами без громадянства. Зокрема, розкрито шість умисних вбивств, у яких особам повідомлено про підозру, сім розбійних нападів та 23 грабежі. Також у 123 випадках встановлено причетність іноземців до скоєння крадіжок.

Крім того у цей же період поліцією припинено діяльність шести злочинних груп та затримано трьох «злодіїв у законі».

«Ми докладемо максимум зусиль для забезпечення безпеки законослухняних громадян, які перебувають в Україні. Водночас, ми будемо реагувати на будь-які порушення законодавства та використовувати всі наші можливості, аби видворити іноземців, які прибули в нашу країну скоювати злочини» ‑ зазначив В’ячеслав Аброськін.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling