Общество

Два Василия: в Минобороны рассказали о династии танкистов (фото)

10 сентября 2017 16:52

Одним із найкращих екіпажів танкових підрозділів мотопіхотної бригади оперативного командування «Південь» є екіпаж двадцятидворічного молодшого сержанта Василя Д. Він командир екіпажу, а механік-водій танка — його батько, теж Василь, йому 48 років. Чоловіки родом із Кіровоградщини

Василь-старший 25 років тому служив у танкових військах механіком-водієм. Демобілізувався старшиною з посади інструктора механіка-водія танка.

Він багато захоплено розповідав синові про свою службу в армії, про грізні танки. Тож, коли на Україну напав ворог, син вирішив стати на захист рідної землі й пішов у танкісти.

2015-го він підписав контракт і поїхав у навчальний центр «Десна», де пройшов підготовку за спеціальністю навідника-оператора танка. Невдовзі вже служив у бойовому підрозділі однієї з мехбригад. Його батько не всидів удома і 2016-го вирішив допомогти синові й призвався в його екіпаж механіком-водієм танка.

Кращого порозуміння, як у цьому танковому екіпажі, мабуть, і не існує. Так разом самовіддано служать батько й син, військова служба для них — це вже родинна справа.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling