Новости

Группа "Мандри" обнародовала видео на новую песню "Грады огненные"

17 сентября 2017 20:18

Гурт «Мандри» оприлюднив нову пісню «Гради вогняні». Ця пісня і відео є першим синглом нової програми та альбому-ретроспективи «Час Летить» Фоми та гурту «Мандри».

Альбом та нова програма складаються з пісень, які були записані протягом 2013-2017 років під час подій Майдану, та війни на Сході України.

«Багато пісень з цього альбому першими почули українські воїни добровольчих батальйонів та ЗСУ у 2014-2015 та 2017 роках під час спеціальних поїздок колективу в зону АТО», - говорять автори пісні. Також програму вже почули в Німеччині, Великобританії, США та Канаді, в рамках міжнародного мистецького документального проекту «Майдан. Украіна. Шлях до Свободи» та під час північно-американського туру фільму українських режисерів Леоніда Кантера та Івана Яснія «Добровольці Божої Чоти». Альбом «Час Летить» вийде в світ восени 2017 року і буде виданий компанією Comp Music, а велике всеукраїнське та світове турне гурту «Мандри» з нагоди виходу нового альбому та 20-річчя творчої діяльності вже почалося. Першими містами які почули нову програму були українські міста Авдіівка, Бахмут, Попасна, Торецьк, Волноваха та Маріуполь. А першими слухачами - військовослужбовці. Згодом нову програму почують Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Чернівці, Луцьк та інші великі міста.

zaxid.net


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling