Харьков

Харьковские гвардейцы присягнули на верность украинскому народу (фото)

18 сентября 2017 10:04

Бійці Слобожанської бригади, які прийшли до лав Нацгвардії під час позачергового призову, урочисто віддали клятву на вірність українському народові в Харкові.

З трибуни новоспечених гвардійців привітали із важливою подією в житті кожного військового командир військової частини полковник Сергій Уніятов,  директор Департаменту оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської ОДА Олексій Максимов, ветерани та батьки військовослужбовців.

Близькі, рідні та друзі, які приїхали привітати солдат стали свідками того, як в одну мить вже у військовій формі і міцному строю змужніли їх хлопці.

«Сьогодні на вас покладена відповідальність за виконання конституційного обов’язку щодо збереження територіальної цілісності і суверенітету, свободи і незалежності Батьківщини», − зазначив командир частини полковник Сергій Уніятов.

По закінченню урочистостей військовий капелан отець Артемій благословив молодих воїнів на успішне несення ратної служби, побажавши міцного здоров’я, божої помочі та окропив святою водою всіх присутніх.

Нагадаємо, Національна гвардія України переходить на новий принцип відбору кандидатів на строкову та контрактну службу.

Про це, в четвер, у Головному управлінні Національної гвардії України під час навчально-методичних зборів з начальниками кадрових органів та посадовими особами відділів комплектування Іміджево-видавничого центру НГУ заявив командувач Нацгвардії України генерал-полковник Юрій Аллеров.

"Ми створили відділення комплектування, які ще називають рекрутинговими центрами. Це фундамент нової системи відбору, підготовки і набору особового складу до лав Національної гвардії України", - сказав він.

За словами Юрія Аллерова, ректурингові центри діятимуть в НГУ за регіональним принципом. В них проходитимуть службу представники кадрових органів, офіцери по роботі з особовим складом, військові психологи. Головне завдання, яке командувач поставив рекрутинговим центрам - здійснювати набір мотивованих і патріотично налаштованих людей.

"Вивчаючи людей, які мотивовано бажають служити, ви вирішуєте стратегічне питання. Головне - це люди, які не просто приходять служити за гроші, а є патріотами України, є патріотами Національної гвардії України. А для цього спочатку їм потрібно розповісти, що таке Національна гвардія", - наголосив Аллеров учасників зборів.

Нагадаємо, у Харкові рекрутиноговий центр вже провів декілька заходів та оприлюнив інформацію, куди можуть звертатись ті, хто бажає проходити строкову або контрактну службу в НГУ. Відповідний стенд розміщений на центральній площі Харкова, а листівкі незабаром будуть розміщені в метрополітені та у вагонах приміських потягів.

Телефони для тих, хто бажає проходити строкову або контрактну службу в НГУ в Харкові:

(057) 760-30-61 та +38-068-806-34-95

Адреса: вул. Академіка Проскури, 1

Фото: Олександра Дилькова, студентка 3 курсу ХДАК


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling