Харьков

В Харькове стартовал Чемпионат по футболу на Кубок Главы МВД (фото, видео)

21 сентября 2017 07:07

Нацгвардійці беруть участь у «Кубку Міністра внутрішніх справ України» з футболу, який стартував на базі харківського Національного університету внутрішніх справ. Ігри триватимуть 3 дні. 

«Нинішні змагання – це спосіб продемонструвати свої найкращі спортивні якості – наполегливість, витривалість, волю до перемоги», – зазначив ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

Під час змагань буде проведено 18 зустрічей серед команд, які представляють Національну поліцію України, Державну прикордонну службу України, Державну службу з надзвичайних ситуацій, Національну гвардію України, Національну академію внутрішніх справ, Департамент патрульної поліції Національної поліції України, Департамент поліції охорони Національної поліції України і Харківський національний університет внутрішніх справ.

«Ми зібрали в команду гравців з усіх регіонів України. Сьогодні тут представлені дуже сильні команди, це видно вже по боротьбі, яка починається на мандатній комісії і безумовно на самому полі. Головна наша задача – поборотися на цьому турнірі», – зазначив представник збірної команди НГУ підполковник Андрій Мелешко. Незважаючи на те, що збірна Нацгвардії з футболу нещодавно сформована, гравці налаштовані рішуче, напередодні змагань вони пройшли двотижневу підготовку під час тренувальних зборів.

«За час зборів ми здружилися. Вже подивилися як грають суперники, нам сподобалося. Чим сильніше противник – тим цікавіше гра і для нас і для вболівальників. Ми налаштовані на перемогу!», – поділився думкою гравець збірної старший лейтенант Владислав Совсимов.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling