Политика

Волонтеры озвучили потери сил АТО на Донбассе с начала сентября

25 сентября 2017 18:02

Об этом на своей странице в Facebook сообщили волонтеры организации "Вернись живым".

Вихідні не минули без непоправних втрат. Кількість та інтенсивність обстрілів порівняно з початком місяця збільшились майже втричі.

Гарячими точками на лінії розмежування лишаються Широкіно, Павлополь, Водяне та Мар’їнка на приморському напрямку, Авдіївська промзона, шахта «Бутівка», околиці Світлодарської дуги поблизу Донецька, Кримське та Новоолександрівка на Луганщині.

Поки дипломати обговорюють можливість введення миротворців, терористи дуже немирно гатять по наших позиціях з гранатометів, мінометів та кулеметів, не кажучи вже про стрілецьку зброю, постійну роботу снайперів і диверсійних груп.

Попри те, що інтенсивність використання важкого озброєння дещо зменшилась (у порівнянні з літніми місяцями), ми продовжуємо втрачати найдорожче – життя захисників України. Від куль зі стрілецької зброї від початку вересня загинуло вже двоє наших бійців (7 вересня у районі Авдіівки, 23 вересня у районі Новоолександрівки).

Поки війна триватиме, вона так чи інакше забиратиме життя та здоров’я, з’їдатиме ресурси, сіятиме втрати. І попри намагання зупинити її дипломатичним шляхом, основним аргументом у переговорах з противником лишатиметься боєздатна піхота.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling