Харьков

В ГСЧС сообщили подробности пожара на "Барабашова"

28 сентября 2017 11:10

В среду, 27 сентября, в 17:18 на номер «101» поступило сообщение о пожаре на территории одной из торговых площадок ТЦ «Барабашова» в Харькове. Как сообщили в ГСЧС, выяснилось, что горели 3 торговых металлический павильона по продаже одежды.

Загоряння виявила охорона об’єкту під час обходу територій. На момент його виникнення дані павільйони були зачинені. Охоронці негайно зателефонували до надзвичайників та добровільного протипожежного формування торгівельного центру і почали гасити пожежу за допомогою перевізних порошкових вогнегасників.

Прибулі до місця пожежі добровольці подали на гасіння перших пожежний ствол і зупинили розповсюдження вогню.

О 17:27 до місця виклику прибули 6 відділень пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах. Рятувальники приєднались до вже розгорнутої добровольцями рукавної лінії і продовжили пожежогасіння. Також був організований захист сусідніх павільйонів. Завдяки оперативним діям охорони об’єкту та добровільному протипожежному формуванню вогонь поширився на незначну площу – лише 15 кв.м., і пожежу вдалось оперативно ліквідувати з мінімальними збитками.

Локалізація пожежі відбулась о 17:32, ліквідація – о 17:43.

В ліквідації пожежі були задіяні 32 рятувальника та 6 автоцистерн ДСНС, 1 автоцистерна, 4 добровольця-вогнеборця та охорона ТЦ «Барабашова».

Постраждалих немає. Причина виникнення пожежі з’ясовується.



Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling