Общество

Сумские гвардейцы провели масштабные учения (фото)

5 октября 2017 06:40

Для більш повноцінного та якісного проведення занять командування частини залучило спеціально підготовлених інструкторів. Під час навчань військовослужбовці за контрактом пліч-о-пліч з офіцерами моделювали та відпрацьовували власні дії в умовах наближених до реальних бойових ситуацій, де потрібно виконувати завдання по пошуку та знешкодженню диверсійно-розвідувальних груп.

Гвардійці в лісовій місцевості вдосконалювали навички з пошуково-розвідувальних та оборонно-маскувальних робіт, тренувались в зайнятті вогневих позицій, облаштовували снайперські укриття. Бійці пересувались на бронетранспортері, діяли в складі роти щодо знешкодження противника, ліквідовували заміновані позиції та пастки. Під час виконання завдань військовослужбовці були обмежені доволі жорсткими часовими рамками та діяли в реальних погодних умовах, що не завадило бійцям успішно пройти випробування та закріпити свої навички.

«Важливість подібних навчань важко переоцінити у нинішній, доволі напружений для нашої країни час. Військовослужбовці роти оперативного призначення продемонстрували вміння в найкоротші терміни виконати поставлені перед підрозділом завдання з охорони та оборони нашого краю», - коротко підвів підсумки командир частини підполковник Сергій Козинець.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling