Общество

В Нацгвардии рассказали о солдате, погибшем в страшном ДТП под Киевом (фото)

6 октября 2017 07:20

Молодий гвардієць, був родом з Луганської області. Мріючи про цілісність України, пішов на строкову службу у травні 2017 року до лав Національної гвардії України.

Завдяки гарним здібностям до стрільби був призначений на посаду снайпера 2 взводу роти оперативного призначення на бронеавтомобілях. За словами його товариша, батько пишався вбором свого сина, підтримував його побажання служити на благо своєї Батьківщини.

Командир роти розповів, що Єгор завжди був прикладом для своїх товаришів по службі, вимогливий до себе, щирий та патріотично вихований. Займався спортом та завжди був готовий виконувати свої службові обов’язки.

«Разом з Єгором ми разом були призвані до військової частини 3027. Потрапили в одну роту та взвод. Все було весело і цікаво, нам подобалося нести службу. Буквально вчора ми розмовляли про те, що він хоче залишитися служити за контрактом. Несподівано сьогодні вранці, повернувшись із зарядки, я дізнався що Єгора з нами немає. Це була надзвичайно весела та оптимістична людина, енергія якого била ключем»,- розповідає про загиблого товариша водій санітарно-медичного пункту солдат В’ячеслав Христюк.

На жаль, життя молодого військовослужбовця обірвалось у четвер вранці під час виїзду військової колони військової частини 3027 на місця несення служби з охорони громадського порядку. За випадком долі, Єгор сидів на місці куди прийшовся фатальний удар.

Попри те, що дорогу перекрила машина служби безпеки дорожнього руху НГУ з увімкненими проблисковими маячками та те, що військова колона  рухалася у дозволеному напрямку, автобус громадського транспорту, не знижуючи швидкість, протаранив третій у коліні службовий автобус, у якому знаходились військовослужбовці НГУ.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling