Политика

Гвардейцы не забывают погибших побратимов (фото)

7 октября 2017 21:05

До Коцяр Світлани Миколаївни та Олександра Володимировича в гості завітав заступник начальника Центрального територіального управління по роботі з особовим складом полковник Вадим Макаренков. Основною причиною візиту став ювілей Світлани Петрівни, син якої загинув під час виконання службово-бойвих завдань на сході України. Звісно візит командування став приємною несподіванкою для ювілярки.

«Ми вважали, що як тільки ми похоронимо сина про нас уже і не згадають. Але, як показала практика, я дуже сильно помилялась і люди у військовій формі одягу стали частими гостями у нашому домі. Я вдячна Вам за ту допомогу, яку Ви надаєте нашій родині», - розповідає Світлана Петрівна.

Командування Центрального територіального управління передало особисто в руки відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції» та вітальну листівку командувача Національної гвардії України, а від себе нагородило пам’ятною адресою.

Нагадаємо, що стрілець військової частини 3011 солдат Коцяр Ігор Олександрович під час виконання службових обов’язків виявив мужність та самовідданість. 24 липня 2014 року приймав участь у спеціальній операції по звільненню міста Лисичанск Луганської області. Під час бою отримав поранення несумісне з життям.

За сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Військовій присязі та українському народові, зразкове виконання службово-бойових завдань, виявлену особисту мужність та героїзм в умовах загрози життю та здоров’ю солдат Коцяр Ігор Олександрович нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеню (посмертно).


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling