Харьков

Харьковская полицейская стала двукратной чемпионкой Европы по пауэрлифтингу (фото)

7 октября 2017 16:23

Оперуповноважена Немишлянського відділу поліції старший лейтенант поліції Олена Брюгген взяла золото у двох категоріях змагань та посіла почесні перші місця в Чемпіонаті Європи з окремих вправ пауерліфтінгу.

Поліцейська успішно змагалася у становій тязі, подолавши штангу вагою 122,5 кг, та у жимі лежачи змогла вижати 57,5 кг. Змагання проводились за правилами Української Бездопінгової Федерації Пауерліфтінгу.

До речі, у липні поточного року у Чемпіонаті України дівчина подолала вагу у 100 кг та, не зважаючи на дебют, посіла перше місце. Розпочавши свою спортивну кар’єру з пауерліфтінгу у грудні 2016 року, днями вона виконала норматив майстра спорту міжнародного класу.

Це не перший яскравий виступ сильної красуні. Минулорічні змагання принесли їй друге місце у відкритому Кубку Харківської області з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, менс-фізик і бікіні 2016, який проходив за правилами Національної Федерації бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB. 

Крім того, Олена має червоний пояс з тхеквондо, є майстром спорту з боксу та кікбоксингу, багато разів брала участь у змаганнях серед співробітників правоохоронних органів, у 2010 році увійшла в трійку кращих за професією, у 2013 та 2016 роках посіла І місце в дуельній стрільбі та здобула першість зі стрільби з вогнепальної зброї серед жінок. 

Зараз увага дівчини сконцентрована на бодібілдингу та пауерліфтінгу, для неї це новий горизонт для досягнень. 

- Я дуже вдячна двом своїм тренерам Олександру Мікуленку та Олегу Піскуну, які займалися моєю підготовкою, повірили в мене та всіляко підтримували, своїм рідним та близьким, і всі, хто підтримує моє захоплення спортом, - висловила подяку за підтримку поліцейська.

- Ми дуже пишаємося своєю переможницею. Олена – цінний кадр нашого підрозділу. ЇЇ здобутки, професійні якості і інтереси поза роботою найкращій приклад поліцейського молодого покоління, - зазначив начальник Немишлянського ВП полковник поліції Андрій Ліхачов. – Від щирого серця бажаємо Олені наснаги та завжди всією душею вболіваємо за неї.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling