Новости

"Укроборонпром" решил показать свои крутые новинки

9 октября 2017 18:44

"Укроборонпром" представит на 14-й международной специализированной выставке "Оружие и безопасность-2017", которая пройдет 10-13-октября  в Киеве,  свыше 150  образцов  вооружения и военной техники, включая новые  разработки в сфере бронетанкостроения и стрелкового оружия, сообщила пресс-служба госконцерна.

На виставці "Зброя та Безпека", відбудуться прем‘єрна демонстрація нової бойової машини "Страж", яка є результатом спільної роботи Житомирського та Київського бронетанкових заводів, разом з ДАХК "Артем", що входять до складу ДК "Укроборонпром". Ця новітня розробка призначена для вогневої підтримки танків на полі бою, забезпечення їхнього захисту та знищення як повітряних, так і наземних цілей – від розрахунків протитанкових ракетних комплексів, до ворожої бронетехніки та вертольотів.

Вперше в Україні, буде представлена нова модифікація БТР-4МВ1. Фахівці "Харківського конструкторського бюро ім. Морозова", що входить до складу "Укроборонпрому", значно підвищили броньовий захист машини. БТР-4МВ1 отримав нову фронтальну частину та інші конструкційні зміни, які направленні на підвищення живучості та бойової ефективності машини.

Також на "Зброї та Безпеці-2017" буде вперше публічно продемонстровано автоматичний карабін M4 – WAC-47, який виготовляється за ліцензією від уряду США та є результатом реалізації міжнародного проекту.

Загалом, "Укроборонпром" на виставці "Зброя та Безпека" представить більше 150 зразків озброєння та військової техніки, з яких декілька десятків – вперше в Україні.

Окрім того, у рамках виставки будуть підписані ключові домовленості із міжнародними партнерами, які направлені на посилення взаємовигідного співробітництва у сфері оборонних технологій з провідними корпораціями країн-членів НАТО.

Нагадаємо, що міжнародна спеціалізована виставка "Зброя та Безпека-2017" пройде 10-13 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі, який знаходиться на Броварському проспекті, 15.

Варто зазначити, що одночасно зі "Зброєю та Безпекою", у столиці США – Вашингтоні проходить глобальна міжнародна виставка Association of the US Army (AUSA), на якій ДК "Укроборонпром" вперше представляє передові розробки українського оборонно-промислового комплексу, які вже довели свою ефективність в реальних боях. Участь у цій виставці допоможе Україні посилити позиції надійного та перспективного партнера на міжнародному ринку озброєння.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling