Харьков

В Харькове СБУ и Управление патрульной полиции поймали на взятке патрульный экипаж

15 января 2018 17:38

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив српікер СБУ Владислоав Абдула:

У Харкові співробітники СБ України під процесуальним керівництвом прокуратури, за сприяння керівництва Управління патрульної поліції та у взаємодії з підрозділом внутрішньої безпеки поліції викрили на хабарах групу патрульних поліцейських.
Оперативники спецслужби встановили, що діючі працівники Управління патрульної поліції організували механізм систематичного вимагання грошей з водіїв за нібито порушення правил дорожнього руху. Як посередника патрульні залучили водія таксі.
Під час досудового розслідування правоохоронці задокументували факти отримання учасниками групи хабарів від місцевих мешканців.
Співробітники СБ України затримали трьох поліцейських після отримання чергового хабара від водія у розмірі понад двадцять тисяч гривень.
Кримінальне провадження здійснюється за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Інформацію доповнили в Управлінні патрульної поліції Харківщини:

15.01.2018 року слідчими прокуратури Харківської області спільно із співробітниками Управління СБУ ,УВБ за сприянням керівництва УПП в Харківській області затримано 3х працівникiв УПП в Харківській обл. під час отримання неправомірної вигоди за непритягнення громадян до адіністративної відповідальності. На данний час проводяться першочерговi, невiдкладнi слiдчi дii, спрямованi на збiр та фiксацiю доказiв!
Наголошуємо, що будь-яка інформація про можливі корупційні дії, отримана керівництвом та працівниками відділу моніторингу УПП в Харківській області, буде ретельно перевірятися та відпрацьовуватися разом з компетентними органама для притягнення до відповідальності винних осіб. На превеликий жаль, серед особового складу були виявленi працівники, які нехтуючи високим званням «Патрульного поліцейського», вчиняли корупційні порушення. Керiвництво УПП в Харкiвськiй областi засуджує подiбнi дiї та буде завжди рiшуче боротись при виявленнi подiбних фактiв.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling