Криминал

Активист Евромайдана подозревается в убийстве правоохранителя (фото)

3 апреля 2018 21:20

Об этом на своей странице в Facebook сообщил спикер Генеральной прокуратуры Украины Андрей Лысенко:

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України триває розслідування злочинів під час протестних акцій у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, зокрема розслідування вбивств як протестувальників, так і правоохоронців.

Так, 03.04.2018 року, повідомлено про підозру особі, яка брала участь у протестних акціях у вчиненні 20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності у місті Києві вбивств працівника правоохоронного органу і військовослужбовця внутрішніх військ та замаху на вбивство військовослужбовця у зв’язку з їх діяльністю щодо охорони громадського порядку, а також придбанні та носінні вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу, тобто злочинів, передбачених п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115, ст. 348, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

На теперішній час судом, за клопотанням прокурора, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Как отмечает Гордон, сегодня был задержан активист Евромайдана Иван Бубенчик, который рассказал об убийстве двух сотрудников "Беркута" во время событий Революции достоинства на Майдане Незалежности в Киеве в 2014 года.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling