Харьков

Патрульной полиции Харьковщины - 3 года!

26 сентября 2018 10:21

Три роки минуло з дня створення та початку роботи патрульної поліції в місті Харкові. За цей час поліцейські рятували життя громадян та затримували злочинців. Завдяки відданій службі патрульні продовжують цілодобово стежити за безпекою харків'ян та правопорядком на вулицях міста, реагувати на виклики громадян, що надходять на лінію 102, та протидіяти вуличній злочинності.

Прагнучи до постійного професійного розвитку та вдосконалення за цей час правоохоронці успішно опанували знання з кінології й наразі ефективно працюють зі службовими собаками. Також патрульні несуть службу в новостворених підрозділах тактико-оперативного реагування поліції, спрямованих в більшій мірі на роботу в ситуаціях підвищеного ризику та під час проведення масових заходів.

Задля контролю за безпекою на дорогах щоденно працюють поліцейські відділу безпеки дорожнього руху, а в напрямку превентивної роботи з підростаючим поколінням та громадянами несуть службу патрульні відділу зв'язків з громадськістю, серед яких шкільні офіцери поліції. І це тільки частина роботи, яку здійснюють патрульні поліцейські.

Сьогодні Управлінню патрульної поліції в Харківській областівиповнюється три роки. Пам'ятаючи слова присяги, яку 26 вересня 2015 року склали харківські полісмени, патрульні продовжують вірно служити українському народові та захищати кожного громадянина, ризикуючи власним життям.

Оригінал


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling