Общество

В Украине обеспечен проезд по дорогам государственного значения

6 января 2019 09:50

Об этом говорится в сообщении Укравтодора:

Погодні умови у західних, північних та центральних областях супроводжуються випаданням снігу помірної інтенсивності.

Протягом доби станом на 06-00 год. 06.01.2019 р. у Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Тернопільській областях випало від 3 до 12 см снігу, у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Полтавській та Черкаській областях місцями невеликий сніг з висотою снігового покриву від 1 до 10 см. Крім того територією Рівненської та Львівської областей випадав льодяний дощ при температурі повітря -5°С.

На перевальних ділянках доріг випадає сніг, висота покрову від 20 до 90 см. Стан покриття на перевалах засніжений.

Температура повітря в нічний час на всій території коливається від -2 до -15°С.

Стан покриття на а/д державного значення у західних, північних, центральних, Луганській та Донецькій областях місцями засніжене, на півдні сухий.

Для координації дій служб, відповідальних за належне транспортне сполучення, при Укравтодорі працює Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

Виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено, заторів не зафіксовано, за винятком тимчасових ускладнень на автодорозі М-06, Об’їзд Коростишева, внаслідок ДТП.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 1090 одиниць техніки та 1569 робітників.

За повідомленням УкрГМЦ 6 січня майже на всій території країни невеликий, вночі в Карпатах, а вдень у східних областях помірний сніг. Вітер східний та північно-східний 5-10 м/с. Температура вдень -3-8°С.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling