Политика

Гройсман: я благодарен Арсению Яценюку за государственную позицию

2 февраля 2019 13:19

Реформы, которые сейчас внедряет правительство, были бы невозможны без надежной поддержки фракции "Народный фронт" в парламенте и лично Арсения Яценюка.

Об этом заявил Премьер-министр Украины Владимир Гройсман, выступая на съезде партии "Народный фронт", отмечает пресс-служба партии:

"Мені приємно сьогодні з цієї трибуни привітати справжніх партнерів зі словами вдячності. Особисто Арсенія Яценюка - за його абсолютно чітку державницьку позицію у прийнятті надзвичайно тяжких, але дуже важливих рішень. І це рішення не лише однієї особистості, а й усієї нашої важливої частини коаліції - фракції "Народний фронт" - саме в ті відповідальні часи, коли хтось, можливо, піддався традиційній політичній безвідповідальності, популізму, відсутності політичної волі, у той самий час, коли потрібні рішення змінюють країну", - сказав Володимир Гройсман.

Він підкреслив, що країна у пришвидшеному темпі і в непрості часи приймає рішення, які треба було ухвалити ще 10-20 років тому.

"Ми об’єднані у своїй єдиній меті - Україна має бути сильною, захищеною. Ми розуміємо, що зміни, які ми робимо сьогодні для людей, ще не дуже відчутні, але глибоко вірю в те, що кожне наше рішення, яке б воно не було, воно є з вірою в Україну і з бажанням зробити Україну кращою", - сказав Прем`єр-міністр.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling