Политика

На Львовщине армейцы отработали уничтожение условного воздушного агрессора

22 марта 2019 14:14

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны:

В рамках командно-штабного навчання під керівництвом начальника зенітних ракетних військ повітряного командування «Захід», особовий склад одного з зенітних ракетних підрозділів перевіряє практичну готовність.

Чергові сили ППО мають здійснити перевірку готовності до виконання завдань за призначенням. Зокрема, відпрацьовуватимуться елементи підготовки та ведення бойових дій зенітним ракетних підрозділом щодо прикриття військ у ході відсічі збройної агресії.

— На виконання завдання командування відведено декілька діб. Режим виконання завдань підрозділами максимально наближено до бойового, — розповів начальник ЗРВ — начальник відділу ЗРВ ПвК «Захід» полковник Олексій Цуканов.

Зокрема, бойові обслуги зенітного ракетного комплексу «Бук М1» зі складу підрозділів ППО зенітного ракетного полку повітряного командування «Захід» за сигналом вибули в нові позиційні райони для відпрацювання умовно-бойових завдань.

На місці вони зайняли стартові позиції. Зенітно-ракетні батареї виконали завдання щодо пошуку повітряних цілей. Працювали по імітованих, та по реальних об’єктах. У процесі виконання завдання цілі було взято на автоматичне супроводження, а потім умовно знищено.

Додамо, що саме такі динамічні і раптові навчання дозволяють перевірити підрозділи протиповітряної оборони. Зокрема, швидкість та вчасність реагування охоронців неба на будь-яку агресію з повітря.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling