Экономика

Гройсман: сильная экономика позволит Украине адекватно реагировать на будущие угрозы

11 апреля 2019 13:44

Маючи сильну економіку, Україна зможе відповідно реагувати на майбутні виклики, переконаний прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Про це він сказав в ході 12-го Київського Безпекового Форума, організованого Фондом Арсенія Яценюка «Відкрий Україну».

«Коли економіка є сильною, а державні інституції – демократичними, ми матимемо можливість абсолютно адекватно реагувати на виклики у майбутньому», - сказав він.

Прем’єр підкреслив необхідність продовження структурних змін у країні.

«З 2014 року, кожен уряд України, а я мав честь працювати спільно з Арсенієм Яценюком в першому уряді після Революції Гідності, і в парламенті, кожен взяв на себе величезну відповідальність за рішення. Саме для того, щоб здолати виклики», - сказав він.

В. Гройсман підкреслив, що питання безпеки набирає для України все більшої актуальності.

«Минулого року під час Форуму ми говорили про виклики і загрози, і рік по тому ми не можемо констатувати, що цих загроз поменшало. Ми бачимо бажання та намагання країни-агресора застосовувати різні прийоми гібридної війни. Демократичний світ демонструє відданість цінностям, а такі країни, як Росія демонструють іншу позицію. І це для нас виклик», - переконаний прем’єр.

На його переконання, повна консолідація зусиль з боку представників усіх гілок влади відкриє можливості більш активного зростання національної економіки.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling