Экономика

Харьковский курсант-гвардеец стал победителем Всеукраинского конкурса научных работ

12 апреля 2019 18:21

Об этом сообщает пресс-служба НГУ:

У Харківському Національному автомобільно-дорожньому університеті відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Економіка автомобільного транспорту».

У конкурсі взяв участь курсант 5 року навчання факультету логістики Максим Криворотенко. Науковим керівником виступила професор кафедри менеджменту та військового господарства факультету логістики Марія Науменко.

Увазі учасників була представлена науково-дослідна студентська робота за темою «Технологія взаємодії військової частини з постачальниками в логістичних процесах тилового забезпечення». У своїй роботі гвардієць розглянув цілісний підхід до керування взаєминами з постачальниками, що дозволяє зв’язати стратегію постачання з її реалізацією та підсилює участь у тиловому забезпеченні військових підрозділів Національної гвардії України.

Представник Академії здобув I місце в Україні, за що був нагороджений дипломом I ступеню. В свою чергу Марія Науменко була відзначена подякою галузевої конкурсної комісії за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця до Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

«Я приклав максимум зусиль, щоб стати переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Хочуподякувати своєму науковому керівнику професору Марії Науменко, адже вона завжди мене підтримувала та допомагала. Вважаю, що моя робота є актуальною та важливою сьогодні, тому планую і далі над нею працювати та вдосконалювати її. Також завдяки участі в науковому змаганні, я отримав додатковий досвід та багато позитивних емоцій», - ділиться враженнями переможець конкурсу курсант Максим Криворотенко.

Результати конкурсної науково-дослідної роботи рекомендовано для вдосконалення в навчальний процес у вищі військові навчальні заклади при викладанні дисциплін з напряму «Логістика».

Вітаємо переможця конкурсу та наукового керівника та бажаємо їм подальших наукових досягнень!


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling