Общество

Житомирские артиллеристы провели День открытых дверей

13 мая 2019 08:38

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны:

Більше двох сотень школярів Житомирщини відвідали розташування окремого артилерійського підрозділу Десантно-штурмових військ Збройних Сил України в рамках Дня відкритих дверей.

Гості познайомилися з історією та традиціями бойової військової частини, поспілкувалися з військовослужбовцями. Юнакам та дівчатам були представлені сучасні зразки стрілецької зброї, бойової та військової техніки. Також була представлена сучасна військова амуніція, армійський сухий пайок та медичні засоби.

Чимало зацікавленості у школярів викликала різна повітрянодесантна техніка. Хлопці разом з дівчатами приміряли на себе десантно-парашутні системи, висловлюючи при цьому побажання, що в подальшому здійснюватимуть стрибок з парашутом.

— Це було круто, я давно мріяла подивитися як він виглядає, скільки важить, і чи зручно в ньому. Тепер я в цьому пересвідчилась, і можу сказати що в подальшому обов’язково стрибну з парашутом, — сказала школярка Віталіна.

Маленькі гості також відвідали їдальню військової частини, де проведений капітальний ремонт та встановлено сучасне обладнання. Окрім цього, школярі ближче ознайомилися із умовами проживання артилеристів-десантників, відвідавши нещодавно збудовані казарми покращеного типу для військовослужбовців військової служби за контрактом.

Наостанок, дітлахи сфотографувалися на згадку із захисниками Вітчизни та пообіцяли, що частіше приходитимуть в гості. До речі, чимало дітей висловило бажання в подальшому проходити військову службу в лавах Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling