Криминал

В Лисичанске пьяный экскаваторщик снес памятник погибшим шахтерам

18 мая 2019 12:18

Сообщение о повреждении памятника погибшим шахтерам в Лисичанске поступило вчера около 19 часов. Об этом сообщили в патрульной полиции Луганской области. Заявитель рассказал, что стелу повредил экскаватор желтого цвета, который уехал в неизвестном направлении.

Орієнтування про подію терміново отримали усі поліцейські екіпажі. Вже менш ніж за годину винуватця встановили. Ним виявився 57-річний мешканець Лисичанська, який намагаючись уникнути відповідальності за скоєне покинув місце вчинення правопорушення.

Під час спілкування із чоловіком, патрульні відчули від нього різкий запах алкоголю, а його порушена координація рухів та мови дала інспекторам підстави вважати, що водій знаходиться у стані сп'яніння. У медичному закладі лікар підтвердив підозри поліцейських та надав висновок щодо водія — алкогольне сп'яніння.

Патрульні склали відносно порушника одразу три протоколи: за керування у стані сп'яніння, порушення ПДР, що призвело до ДТП та за залишення місця скоєння ДТП.

Патрульні поліцейські нагадують водіям, що керування транспортним засобом у стані сп'яніння передбачено штраф від 10 200 до 40 800 гривень та позбавленням права керування на строк до 10 років.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling