Харьков

В Харькове началась аттестация курсантов - выпускников института танковых войск

9 июня 2019 18:55

Об этом сообщает пресс-служба Минобороны Украины:

Цього року іспити з фахових і загальновійськових дисциплін складатимуть понад 80 випускників, які здобувають освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» за спеціалізаціями «експлуатація та ремонт бронетанкової техніки та озброєння» і «радіаційний, хімічний, біологічний захист та екологічна безпека військ».

Проведення атестації в навчальному закладі розпочалось
з організаційного засідання та відрекомендування керівного складу інституту екзаменаційній комісії, яку цього року очолює начальник служби РХБ захисту та екологічної безпеки відділу оперативного (бойового) забезпечення військ штабу Командування Повітряних Сил Збройних Сил України полковник Дмитро Сулейманов.

Голова екзаменаційної комісії довів присутнім порядок проведення іспитів, а начальники факультетів, у свою чергу, доповіли про готовність курсантів та викладачів до складання екзаменів.

Протягом наступних трьох тижнів у стінах вишу та на навчально-тренувальному комплексі в смт Подвірки майбутні офіцери демонструватимуть рівень своїх теоретичних та практичних знань за фахом, а також захищатимуть кваліфікаційні роботи

За результатами атестації та іспитів випускники отримають дипломи державного зразка з освітнім ступенем «магістр» та первинне офіцерське звання «лейтенант».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling